Aktivitete në kuadër të manifestimit tradicional “Epopeja e UÇK-së”

Aktivitete në kuadër të manifestimit tradicional “Epopeja e UÇK-së”

Organizata e veteranëve të luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dega në Kamenicë e përkrahur nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Kamenicë ka organizuar manifestimin tradicional “Epopeja e UÇK-së”.

Gjatë ditës së sotme për nder të manifestimit “Epopeja e UÇK-së” u zhvillua ndeshja e futbollit në Palestrën e Sportit, ku ishin dy ekipe kundërshtare: Veteranët e UÇK-së dhe Stacioni Policor në Kamenicë.

Aktivitetet do të vazhdojnë edhe me datën 06 dhe 07 mars 2020.

06.03. 2020 ora 10:00
– Homazhe te Varrezat e Dëshmorëve

07.03.2020 ora 18:00
– Nata e Zjarreve – të Varrezat e Dëshmorëve në Kamenicë.

DKRS dhe OVL fton të gjithë qytetarët që të marrin pjesë.

KOMENTE