Aktivitet nga USAID-i  për promovimin e të drejtave të grave

Aktivitet nga USAID-i për promovimin e të drejtave të grave

Foto Lajm: Kryetari komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka marrë pjesë sot në një aktivitet të organizuar nga USAID-I amerikan që ka të bëjë me Promovimin e të drejtave të grave.

Në këtë ngjarje kanë marrë pjesë edhe grupe të grave dhe shoqata që merren me drejtat e grave të komunës së Vitisë.

KOMENTE