Aksident trafiku në mes të dy motoçikletavefotoilustrim

Aksident trafiku në mes të dy motoçikletave

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Gjilan, ka ndodhur aksident trafiku në mes të dy motoçikletave.

Si pasojë e aksidentit të dy drejtuesit meshkuj K-Shqiptarë, kanë pësuar lëndime trupore dhe të njëjtit dërgohen për tretman mjekësor.

KOMENTE