Aksident trafiku me lëndime të rënda trupore

Aksident trafiku me lëndime të rënda trupore

Policia e Kosovës, njësitet e trafikut rajonal, janë njoftuar për një “Aksident trafiku me lëndime të rënda trupore” në rrugën magjistrale Gjilan – Ferizaj në dalje të fshatit Livoç i Ulët.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka thënë se nga hetimet e para në vendin e ngjarjes mësohet se deri te aksidenti dyshohet të ketë ardhur atëherë kur Vetura e tipit Smart, me targa 06, drejtuar nga drejtuesi shqiptar shtetas i Kosovës, për arsyeje ende të pa njohura kalon në shiritin e kundërt dhe ndeshet në mënyrë frontale me veturë e tipit VW Golf me targa 06, e cila ishte duke lëvizur në drejtimin e kundërt.

Me ketë rast shkaktohet aksident trafiku me dëme materialë dhe lëndime të rënda ku pësojnë dy drejtuesit e veturave te cilët marrin ndihmën e parë në Qendrën Emergjente në Gjilan dhe ndalen në spitalin regjional për trajtim të mëtutjeshëm, ndërsa pasagjerja e veturës Smart, pasi merr ndihmën e parë në Gjilan dërgohet në QKUK në Prishtinë për tretman të mëtutjeshëm.

Ne lidhje me rastin është njoftuar Prokurori i shtetit, hetimet rreth rastit janë në vazhdim.

KOMENTE