AKR vizitë shoqatës së pensionistëve

AKR vizitë shoqatës së pensionistëve

Në kuadër të fushatës zgjedhore të 22 tetorit, AKR, Dega në Gjilan vizitoi shoqatën e pensionistëve në Gjilan.

Shefja shtabit Vana Jerliu-Ramadani dhe bartësja e listës Vjollca Gagica-Matoshi me kandidatët nga lista e AKR-së u njoftuan me problemet me të cilat ballafaqohen pensionistët.

Vana Jerliu Ramadani tha se me AKR-në në qeverisje lokale do të këtë një vëmendje më të madhe për kushtet e shoqatës, pensionistëve dhe të gjithë qytetarët e Gjilanit.

sponsorizuar nga AKR

KOMENTE