AKR: Të gatshëm për një fushatë dinjitoze

AKR: Të gatshëm për një fushatë dinjitoze

Shefja e Shtabit Zgjedhor e AKR-së së Gjilanit,  znj.Vana Jerliu Ramadani, në takimin e mbajtur me shtabin morën vendime në koordinim me kandidatët për këshilltar komunal, në të mirë të mbarëvajtjes së fushatës.

Në takimin e sotëm të shtabit zgjedhor u diskutuan dhe u morr vendim që shtabi të jetë aktiv me takime të përditshme si dhe u caktua agjenda e takimeve, ku kandidatët për këshilltar komunal dhanë programet e tyre për fushatë dhe nga se shtabi u miratua agjenda e kandidatëve.

Njëherësh në takim u aprovua projektbuxheti për fushatë zgjedhore, si dhe u plotësuan departamentet e shtabit zgjedhor.

 

Sponsorizuar nga AKR

KOMENTE