AKI, një prej kontribuuesve më të mëdhenj të paqes dhe sigurisë në Kosovë e rajon

AKI, një prej kontribuuesve më të mëdhenj të paqes dhe sigurisë në Kosovë e rajon

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka shkruar në profilin e tij se Agjencia e Kosovës për Inteligjencë me hapa të jashtëzakonshëm dhe me profesionalizëm të lartë, brenda një periudhe shumë të shkurtër u bë një prej kontribuuesve më të mëdhenj të paqes dhe sigurisë në Kosovë e rajon.

Ja postimi i tij i plotë:

Para 10 vjetëve filloi punën një prej institucioneve më të rëndësishme për sigurinë e vendit tonë, Agjencia e Kosovës për Inteligjencë. Me hapa të jashtëzakonshëm dhe me profesionalizëm të lartë, AKI-ja brenda një periudhe shumë të shkurtër u bë një prej kontribuuesve më të mëdhenj të paqes dhe sigurisë në Kosovë e rajon.

Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë e inkurajoj që të vazhdojë me përmbushjen e misionit të saj në shërbim të parandalimit të çdo kërcënimi ndaj sigurisë së vendit tonë. Ne ndjehemi krenarë, ashtu sikurse edhe ju, për punën tuaj në shërbim të atdheut! HTH

KOMENTE