Agjenda e Komunës së Gjilanit për shënimin e 20-vjetorit të Betejës së Zhegocit

Agjenda e Komunës së Gjilanit për shënimin e 20-vjetorit të Betejës së Zhegocit

Agjenda e Komunës së Gjilanit për shënimin e 20-vjetorit të Betejës së Zhegocit

Agjenda e aktiviteteve të Komunës së Gjilanit për shënimin e 20-vjetorit të Betejës së Zhegocit (e hënë, 15 prill), është si vijon:

10:00 – Homazhe tek varrezat e dëshmorëve

11:00- Zbulimi i busteve të Nushes dhe Tefikut në lagjen Dardania 1

13:00- Tubimi qendror në Zhegoc

17:00- Shfaqja e dokumentarit për Pajazit Ahmetin – salla e Teatrit të Qytetit në Gjilan

KOMENTE