Agjenda e degjimeve publike për hartimin e buxhetit për vitin 2018

Agjenda e degjimeve publike për hartimin e buxhetit për vitin 2018

Komiteti për Politikë dhe Financa së bashku edhe me Drejtorinë për Buxhet dhe Financa të Komunës së Gjilanit kanë përpiluar agjendën e dëgjimeve buxhetore që do të organizohen nëpër fshatrat e Komunës së Gjilanit dhe lagje të ndryshme nëpër qytet.

Kryesuesja Shpresa Kurteshi-Emini ka thënë se tradita e debatit, e dëgjimeve buxhetore dhe e hartimit të përbashkët të investimeve të ndryshme buxhetore do të merren së bashku, duke kontaktuar të gjithë qytetarët e Komunës së Gjilanit, duke mos përjashtuar askëndë.

Është planifikim buxhetorë për një vit, prandaj kërkesat prioritetet dhe nevojat duhet të prezantohen edhe nga qytetarët tanë.

KOMENTE