Agimi sypashtjerrur

Agimi sypashtjerrur

Agim Ramadani apo rënia si në mitologjinë greke, paraqet trinomin aty ku duhet bëhej bashkë Kosovë e Shqipëri.

Izmi Zeka

Ai e parandjeu rënien edhe kur ishte i lirë, edhe atëherë kur mendonte për jetën, për bukuritë e Kosovës të cilat më mirë se askush i shprehte përmes vargjeve të tijë.

Poezia e tijë është art, luftë, mision, dhe në fund çlirim!

“Mu shtjerrshin sytë nëse pushoj
Lirine tënde me ënderrue
Mallkue qoftë gjaku im
Nëse m’vrasin pa luftue”

Agimi qe theu gurin piramidë, i gjallë përjetësishtë!

KOMENTE