AFTERLIFE: Agmia (Lindja e di’llit)

AFTERLIFE: Agmia (Lindja e di’llit)

(A munësh m’e n’i tash? A munësh m’e n’i tash?)

A m’pshton nga ky vend?… Admirom’
Dej t’m’shkrihët trupi… eksplorom’
Po baj ylbera n’mendje
M’e pa ni botë t’re, m’u rritë përmrenda
A muj m’u tretë n’ty… ëhë
Tu ra n’kët’ qiell kaq blu

Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?
Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?

A muj m’u tretë n’ty… lem’
Me ra n’qiellin kaq blu… rrethom’
Me secilën ngjyrë n’zemrën tande… me m’shplodhë
E do t’çohemi, n’di’llin e m’jesit

Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?
Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?

videoAFTERLIFE: Agmia (Lindja e di’llit)

E kah Lindja adhuroj
Di’lli dhe misteret e tij t’m’dha
T’i gjej rrajtë e mija përmes udh’zimit
E t’eci nëpër jetë me hijeshi

Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?
Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?

Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?
Agmia, agmia, agmia
A munësh m’e n’i tash?

A munësh m’e n’i tash?
A munësh m’e n’i tash?
A munësh m’e n’i tash?
A munësh m’e n’i tash?

Përktheu: Ridvan Bunjaku

KOMENTE