Administrata komunale në Kamenicë sot do të punoj vetëm deri në orën 14:00

Administrata komunale në Kamenicë sot do të punoj vetëm deri në orën 14:00

Komuna e Kamenicës përmes një njoftimi për qytetarë, ka bërë me dije se për nder të festës së Kurban Bajramit administrata komunale sot do të punojë deri në orën 14:00.

“Të gjithë ata që duan të kryejnë shërbime komunale mund të paraqiten deri në orën 14:00”, thuhet në njoftim duke iu bashkangjitur edhe apeli për mbajtje distance, përdorim të maskave dhe pastrim të shpeshtë të duarve. /2LONLINE.com/

KOMENTE