Adele: Skyfall—ramja e qiellit

Adele: Skyfall—ramja e qiellit

Adele: Skyfall—ramja e qiellit

Ky asht fundi
Maju
Nije tokën tu u dridhë
Nima zemrën tu m’plasë apet

Se ky asht fundi
Jom mytë dhe e kom andrru këtë çast
Kaq vonë jom n’borxh te ta
I fshimë nga faqja e dheut, e i vjedhun

Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
T’ia kthejmë pushkën krejt bashkë

Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
T’ia kthejmë pushkën krejt bashkë
Në skyfall
Atë skyfall

ADELE, Skyfall, Live at Oscars

Te Skyfalli ia nisim
Mijëra mila e pole larg
Ku botnat përplasen e ditët terrohen
Nashta numrin ma ki e emnin ma merr
Po zemrën kurrë s’ma ki

Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
T’ia kthejmë pushkën krejt bashkë

Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
T’ia kthejmë pushkën krejt bashkë
Në skyfall

(Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë)

Vi ku t’shkojsh
Shof çka t’shifsh
E di se kurrë s’do t’isha vetja
Pa sigurinë
E krahve tu t’dashtun
Që m’rujnë nga damet
T’i bashkojmë durtë
Dhe do t’qëndrojmë

Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
T’ia kthejmë pushkën krejt bashkë

Le t’bjerë qielli
Kur t’bahët shkrumb e hi
Do t’jemi krenarë
T’ia kthejmë pushkën krejt bashkë
Në skyfall…

/Ridvan Bunjaku/

James Bond Skyfall Intro “Adele – Skyfall”

KOMENTE