AAK: Rinia në përkrahje të fuqishme për Rexhep Kadriun

AAK: Rinia në përkrahje të fuqishme për Rexhep Kadriun

Kandidati për kryetar të Gjilanit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Rexhep Kadriu, sot takoi të rinjt e kësaj partie, në funksion të mobilizimit për zgjedhjet e 22 tetorit.

Është detyrë e jona, e politikës dhe qeverisjës në përgjithësi, që rininë ta bëjm faktor të rëndësishëm në rrugën e zhvillimit e integrimit. “Investimi në rini, përkthehet në investim për të ardhmën, sepse të rinjt janë ata që do të bëhen pjesë e trendeve të globalizmit, tregut ndërkombetar për punë, dhe krejt kjo Kosovës në përgjithësi, dhe Gjilanit në veqanti, i sjell zhvillim të sigurt. Pra, projekti ynë këtë rrugë e bënë shumë më të shkurtër, sepse jemi të vendosur që në bashkëveprim me ju, ta zhvillojmë Gjilanin”, tha Rexhep Kadriu.

Sponsorizuar nga AAK

KOMENTE