AAK-PSD: Gjilani pas aq shumë vitesh, e gjenë adresën; 100% KOSOVË

AAK-PSD: Gjilani pas aq shumë vitesh, e gjenë adresën; 100% KOSOVË

Koalicioni AAK-PSD, mbajti tubimin qëndror në Gjilan, në kuadër të fushatës zgjedhore të zgjedhjeve të parakohëshme nacionale të 6 tetorit. Koncepti 100% shtet, për gjilanasit është adresa e vetme që e ruan 17 shkurtin e 2008-së, dhe e bënë Kosovën shtet të respektueshëm nga jashtë, dhe të zhvilluar nga brenda.

Gjilani sonte i dha vulën e fitores koalicionit AAK-PSD, dhe kandidatit për kryeministër, Ramush Haradinaj. Nuk ka dyshim, 6 tetori shënon fillimin e një mendësie ndryshe qeverisëse, e shndërron Kosovën në Republikë serioze, dhe një vend me të ardhme të qëndrueshme.

Zyra për Informim e Shtabit Zgjedhor AAK-PSD

e sponsorizuar

KOMENTE