AAK-PSD: Ardita Sylejmani – Bllaca, do të mbetet gjurmë e pashlyer në gazetarinë shqiptare

AAK-PSD: Ardita Sylejmani – Bllaca, do të mbetet gjurmë e pashlyer në gazetarinë shqiptare

AAK-PSD: Ardita Sylejmani – Bllaca, do të mbetet gjurmë e pashlyer në gazetarinë shqiptare

E nderuara familje Sylejmani dhe Bllaca,

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta në moshë të re e gazetares gjilanase, Ardita Sylejmani – Bllaca. Ikja në amshim e Arditës, ka krijuar boshllëk përveç në familjen e saj, edhe në gazetarinë e Kosovës dhe përtej saj. Një gazetare model, profesioniste, korrekte, e sinqertë dhe ambicioze.

Jemi me ju në këtë rast të rënd për ju si familje.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe Bllaca!

Ngushëllime miqëve dhe kolegëve gazetarë!

Zyra për Informim e koalicionit AAK-PSD

KOMENTE