AAK: Dobërçani i heshtë rivalët, Rexhep Kadriun e do për kryetar

AAK: Dobërçani i heshtë rivalët, Rexhep Kadriun e do për kryetar

Dobërçani çdo ditë po e rritë përkrahjen për Rexhep Kadriun, kandidat për kryetar të Gjilanit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Ibish Ibishi, bartës i listës së AAK-së thotë se Dobërqani është bë gati për ndryshim, dhe në mbrëmjen 22 tetorit, festa e fitorës së madhe do të nisë nga këtu.

“S’ka dyshim, projekti ynë qeverisës po gjenë përkrahje gjithandej. Kur e nisëm fushatën ishim qindra, deri sot jemi disa qindra, ndërsa deri më 22 tetor do të bëhemi mjaftueshëm për fitore. Dobërçani ka vendos, Rexhep Kadriu kryetar i Gjilanit”, tha Ibish Ibishi.

sponsorizuar nga AAK

KOMENTE