+778 gjoba në bazë të ligjit për pandeminë COVID-19

+778 gjoba në bazë të ligjit për pandeminë COVID-19

Për çdo 24 orë, nga Policia e Kosovës, raportohet për gjobat që shqiptohen për qytetarë që nuk po i respektojnë masat e vendosura nga institucionet shëndetësore ndaj COVID-19. Edhe në 24 orët e fundit janë shqiptuar 778 të tilla, qytetarëve që kanë ra ndesh me këtë ligj, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Po ashtu policia ka shqiptuar edhe 810 tiketa për drejtues automjetesh, për shkelje të rregullave në komunikacion.

Ndërsa brenda 24 orëve të fundit janë shkaktuar 18 aksidente me të lënduar dhe 30 aksidente tjera me dëme materiale

Janë arrestuar edhe 25 persona, 15 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 5 në vuajtje të dënimit. /2LONLINE.com/

KOMENTE