50 fermerë të komunës së Vitisë përfitues të folisë së najlonit

50 fermerë të komunës së Vitisë përfitues të folisë së najlonit

Komuna e Vitisë, respektivisht Drejtoria e Bujqësisë ne bashkëpunim me projektin APR nga Helvetas dhe GLV-në “Vitia”, kanë bërë sot shpërndarjen e folisë së najlonit për fermerë të cilët merren me kultivimin e kulturës së shalqirit.

Në kuadër të këtij projekti, kanë përfituar 50 fermerë të cilët kanë përfituar foli najloni për sipërfaqe prej 60 ari.

KOMENTE