18 vite më parë Gjilanit iu shtuan lulet e gjakut në Kodrën e Dëshmorëve

18 vite më parë Gjilanit iu shtuan lulet e gjakut në Kodrën e Dëshmorëve

Sot mbushen 18 vite, prej kur u bë rivarrimi i eshtrave të dëshmorëve të Gjilanit, ku u përcollën për në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit.

Është ditë e veçantë në historikun e Gjilanit dhe të Anamoravës kur bijtë më të mirë të luftës së UÇK-së u vendosën në vendin meritor ku edhe përkasin.

18 vite më parë, Gjilanit iu shtuan lulet e gjakut, në Kodrën e Dëshmorëve, për të gëzuar ne sot lirinë.

/Izmi Zeka/

KOMENTE