1 mijë e 544 tiketa trafiku të shqiptuara nga policia brenda 24 orëve

1 mijë e 544 tiketa trafiku të shqiptuara nga policia brenda 24 orëve

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsej 49 aksidente trafiku, prej tyre 15 janë me të lënduar dhe 34 aksidente me dëme materiale, pa të lënduar.

Po ashtu, sipas policisë, janë shqiptuar gjithsej 1 mijë e 544 tiketa gjobitëse për drejtues automjetesh, për shkelje të rregullave në komunikacion.

Gjatë kësaj periudhe kohore, nga policia janë arrestuar 18 persona, ku në mbajtje janë dërguar 13 prej tyre. /2LONLINE.com/

KOMENTE