​Amerikanët prodhojnë akulloren me shije djathi dhe makaronash

​Amerikanët prodhojnë akulloren me shije djathi dhe makaronash

Një dyqan ëmbëlsirash në Pensilvania të SHBA-së, ka nxjerrë në shitje së fundmi akullore me shije djathi dhe makaronash.

Akullorja e re ka provokuar polemika në rrjete sociale, pasi krijuesi i saj Chuk Wendig ndau një foto të tyre në Twitter më 1 shkurt.

Përdoruesit e rrjetit ishin skeptik në lidhje me shijen, por Chuk sqaroji se ajo ishe thjeshtë fantastike.

Por, e vetmja disavantazh i akullores sipas krijuesit, është se pasta duhet të kthehet në akull dhe në këtë mënyrë mund të rrezikojë që të thyejë dhëmbët e personave që do e shijojnë.

Wendig u shpreh se kjo shije e akullores do të jetë për një kohë të shkurtër në treg, duke shtuar se ata në të kaluarën kanë eksperimentuar me akulloret, duke i bërë me shije patatesh, turshish dhe kungujsh.

KOMENTE