“Google” ul çmimet për aplikacionet në “Play Store”

“Google” ul çmimet për aplikacionet në “Play Store”

Tashmë edhe zyrtarisht gjigandët e motorit të kërkimit “Google”, kanë njoftuar uljen e çmimeve të aplikacioneve dhe përmbajtjeve të tjera në “Play Store”

Përditësimi i fundit i “Play Store” lejon përdoruesit të shikojnë në kohë reale çmimin e vërtetë, sa është ulja e saj dhe se sa kohë do të zgjasë.

Tashmë, aplikacionet që do të kenë ulje çmimesh do të tregohen me një çmim të vijëzuar sipër butonit të blerjes. Ndërsa poshtë saj do të tregohet data se deri kur do të zgjasin shitjet. Kjo risi ka qenë e kërkuar prej kohësh nga përdoruesit e sistemit operativ “Android”

Bota Sot

KOMENTE